Kerem Bursin i Farah Zeynep Abdullah oštri u novim kritikama!

Turski glumac Kerem Bursin postao je jedno od imena koje može da vidi svet iz drugačije perspektive zbog načina na koji je odrastao i raznolikosti zemalja u kojima je živeo.

Kerem Bursin i Farah Zeynep Abdullah oštri u novim kritikama!

Foto Credits: RiriNano

Kerem Bursin, koji je postao jedno od imena koje mladi ljudi uzimaju kao primer sa svojim iskustvom i idejama, otkrio je i neke situacije vezane za glavne muške uloge poznatih zvezda turskih TV serija.

Kada razmislimo o nekoj novoj TV seriji u kojoj se sastaju producent i glumac i kada se postigne dogovor, ta osoba postaje glavni glumac. U ovako sklopljenim dogovorima niko ne želi da testira da li taj glumac može da opravda ulogu u priči. Jer za jednog turskog glumca-zvezdu bi poziv na takvu probu ili test mogao biti shvaćen kao uvreda.

Naravno, to nije slučaj u svetu. Kerem Bursin se svojim rečima kojima je skrenuo pažnju na lakoću dobijanja glavne muške uloge zapravo usprotivio poretku koji je godinama uspostavljen između producenata i glumaca, a po kome se uloge dele bez probnih snimanja.

 Njegova koleginica Farah Zeynep Abdullah je rasplamsala raspravu rekavši da su ženske glumice birane pored muških glavnih uloga, kao da se bira paradajz. Bursin je izjavio da se slaže sa ovim rečima svoje prijateljice glumice i izneo sledeće kritike:

„Ne smatram da je to u redu, mislim da bi svi trebali proći audiciju. Iznenađen sam time. Audicije se održavaju u Americi i Engleskoj. Bez obzira na vaše ime ili popularnost, vi ste na audiciji, gde se sinergija uklapa ili ne uklapa. Ali nije ispravno birati samo po imenu ili popularnosti. Ponekad jeste, desi se da se donese ispravna odluka.”.

NOVO - Uskoro kraj turske serije Mahkum / Zatvorenik

By: TV Exposed