Uskoro kraj turske serije Mahkum / Zatvorenik

Desilo se ono što su mnogi u poslednje vreme pretpostavljali – doneta je odluka o završetku turske TV serije Mahkum / Zatvorenik. Finale serije nas očekuje uskoro.

Uskoro kraj turske serije Mahkum / Zatvorenik

Foto Credits: IMDB

Serija Mahkum / Zatvorenik predstavlja tursku adaptaciju korejske drame The Innocent Defendant. Dok je trajao orginalni scenario korejske verzije, turska serija je ostvarivala jedno vreme i fantastične rezultate gledanosti. Nakon dobrog starta i rejtinga iznad 6 u svim kategorijama, u epizodi 5 bio je pravi bum!

Peta epizoda je ostvarila dvocifrene rezultate u svim kategorijama rejtinga. Rejting u total kategoriji je iznosio 11.17, u AB 11.24 a u ABC1 čak 11.73. Nakon toga je nešto opao, ali dokle god je trajala orginalna priča, serija je zadržavala veoma dobru gledanost.

Nakon završetka orginalnog scenarija korejske verzije -  potop u odnosu na prvi deo. Prva epizoda druge sezone serije Zatvorenik je ostvarila total rejting od 3.57, AB od 3.24 a ABC1 od 3.45. Nakon toga rejting je počeo da opada, pa je postalo jasno da će serija Mahkum koja se emituje na turskom Fox TV-u uskoro biti završena. Nakon rejtinga u petoj epizodi nove sezone od svega 2.42 (total), 1.91 (AB) i 1.84 (ABC1) doneta je odluka o finalu ove turske TV serije.

Poslednja epizoda serije Mahkum / Zatvorenik biće epizoda 31 koja će biti emitovana 27. oktobra.

View this post on Instagram

A post shared by Mahkum (@mahkumdizifox)

NOVO - Engin Akyurek se zahvalio na lepim željama 

By: TV Exposed