Tolgahan Sayisman i Almeda Abazi potpisali milionski ugovor

Nakon kraće pauze stižu vesti vezane za Tolgahana Sayismana. Nove vesti se ne odnose na neki njegov novi projekat, već na marketing.

Tolgahan Sayisman i Almeda Abazi potpisali milionski ugovor

Foto Credits: DiziCentral

Tolgahan Sayisman i Almeda Abazi su potpisali ugovor sa jednim brendom mobilnih telefona. Po slovu tog ugovora zaradiće milionski iznos. Tačnije, za ovaj ugovor i reklamu brenda će zaraditi 3 miliona turskih lira.

Ovo je prvi zajednički ugovor, odnosno prva reklama u kojoj će se skupa pojaviti Tolgahan i njegova supruga Almeda Abazi. Podsećamo, par je u braku od 2017. godine iz kojeg imaju decu Efehana i Alinu.

Kada je njegova glumačka karijera u pitanju, Tolgahan Sayisman iza sebe ima dvadeset uloga. Poslednja serija koju je snimao je Sinir. Premijera tog projekta očekuje se toku ove godine.

Pre toga imao je ulogu u TV seriji Seref Sozu, u kojoj je glumio Cihana Adabeylija. Pored ovih serija glumio je u projektima Sampiyon, Bir Umut Yeter, Siyah Inci, Lale Devri i drugim serijama.

Fanovi se nadaju da bi Sayisman mogao da se pojavi u nekoj novoj televizijskoj seriji u novoj sezoni, ali za tako nešto barem za sada nema najava.

NOVO - Yusra Geyik o tome da li je u vezi sa Rizom Kocaogluom!

 By: Milt-TV Exposed