Yusra Geyik o tome da li je u vezi sa Rizom Kocaogluom!

Turska glumica Yusra Geyik je privukla dosta pažnje na sebe ulogom u seriji Camdaki Kiz. Mnogi smatraju da je ova dama obavila sjajan posao u tom projektu.

Yusra Geyik o tome da li je u vezi sa Rizom Kocaogluom!

Foto Credits: Internet Haber

Odmah nakon što je napustila seriju Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala, usledili su razni natpisi vezani za ovu glumicu. Postojala je čak i teorija da je njen lik iz serije namerno uklonjen jer je odvlačio pažnju sa glavnih protagonista. Potom se pisalo i da su neki od glumaca bili ljubomorni na Yusru. Sve to je ostalo u domenu nagađanja, a Yusra Geyik je nedavno izjavila da je iznenadjena natpisima i da smatra da su svi obavili zaista sjajan posao u ovom projektu.

Potom su se pojavile i vesti vezane za njen privatan, odnosno ljubavni život. Vesti, koje je mlada glumica morala da demantuje baš kao i prethodne.

Pojedini mediji su preneli informaciju da je Yusra Geyik u vezi sa kolegom Rizom Kocaogluom. Glumica je odlučila da stane na put takvim natpisima. Prema njenim rečima, Riza joj je dobar prijatelj i sem toga između njih zaista ništa više ne može da bude.

Nikakve informacije o ljubavi izmedju njih jednostavno nisu istinite, zaključila je Geyik.

NOVO - Burak Yamanturk u novom projektu

 By: Milt-TV Exposed