Meryem Uzerli srećna zbog nove serije

Turska glumica Meryem Uzerli došla je u Istanbul da promoviše svoj brend nakita. Glumica, koja je već neko vreme na dnevnom redu sa svojim novim serijskim projektom Ru, uskoro će se naći na snimanju ovog projekta.

Meryem Uzerli srećna zbog nove serije

Foto Credits: Internet Haber

Meryem Uzerli, koja je izjavila da će otići u za nju novi region na snimanja u okrugu Urla u Izmiru, u novom je uzbuđenju. Projektom Ru, u kojem će glumiti ženu koja u Urli otvara restoran prateći svoje snove, posle pet godina, poznata glumica će ponovo naći pred obožavaocima. Uzerli, koja je poslednji put glumila u TV seriji Eskıya Dunyaya Hukumdar Olmaz 2017. godine, rekla je sledeće o svom novom projektu:

Prelepo je, veoma sam uzbuđena, srećna sam. Veoma drugačiji ženski lik. Snimaćemo osam epizoda. Nadamo se da ćemo se lepo provesti tokom leta.”.

Navodeći da bi snimanje moglo da potraje do 4 meseca i da nikada ranije nije bila u Urli, Meryem Uzerli je rekla: „Bila sam veoma srećna kada sam istraživala Urlu. Zato što je to neverovatno posebno mesto. Momci, svi ćemo otići tamo.”.

Meryem je dodala da ako kaže nešto o svom liku u seriji Ru o čemu ne može da daje informacije, producent bi se mogao naljutiti na nju. Otkriveno je da je Mert Yazicioglu napustio seriju Ru, koju je pedantno pripremio Medyapim. Još uvek je u toku potraga za glavnim muškim likom u ovom projektu.

U seriji Ru od 8 epizoda gledaćemo Uzerli kao ženski lik po imenu Reyan koja će se zaljubljiti u mladića mlađeg od nje.

NOVO - Kerem Bursin uputio javne kritike!

By: TV Exposed