Ruhun Duymaz – Sjajna harmonija Sukrua Ozyildiza i Burcu Ozberk, ali postoji problem!

Druga epizoda serije Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje, u kojoj glavne uloge igraju Burcu Ozberk i Sukru Ozyildiz je iza nas.

Ruhun Duymaz – Sjajna harmonija Sukrua Ozyildiza i Burcu Ozberk, ali postoji problem!

Foto Credits: IMDB

Govoreći veoma pozitivno o nastupu dvoje glavnih glumaca serije koja se emituje na Fox TV-u, publika je podelila mnoge objave u kojima se navodi da im se par Onur i Ece veoma dopao.

U komentarima publike se odrazilo i da je serija Ruhun Duymaz, o kojoj se priča na društvenim mrežama sa zabavnim scenama, jedan od najboljih projekata letnjeg perioda. Gledaoci, koji smatraju da serija zaslužuje uspeh, rekli su:

„Energija glavnog para je velika. Imaju dobru hemiju. Kompatibilni su i uspeli su da impresioniraju mnoge.“

Mnogi gledaoci, koji su izrazili ljubav prema priči serije, navode da visoka hemija dvoje glavnih glumaca takođe igra važnu ulogu u popularnosti ove turske serije. Deleći komentare da su „blistav i uzbudljiv par“, publika navodi da se raduje svakoj sceni Sukrua Ozyildiza i Burcu Ozberk.

Podrška velika, rejting nizak

Serija Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje došla je do izražaja harmonijom i visokom energijom glavnih glumaca. Zabavna priča privukla je pažnju publike i društvene mreže su počele da daju veliku podršku za uspeh serije.

Čini se da rejting na nivou brojke od svega 2 počinje da postaje problem. Dok prve dve epizode ​​imaju sličan rejting, činjenica da publika nije voljna da ide na ekran tokom letnjeg perioda, uprkos činjenici da je serija tako fluidna i zanimljiva, odražava se i na brojke.

Biće zabrinjavajuće ako se gledanost serije ne poveća u narednim epizodama. Svi znaju da bez obzira koliko je projekat dobar, ako je gledanost mala, želja Fox TV-a da nastavi projekat je mala…

NOVO - Promene u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

By: TV Exposed