Cagatay Ulusoy već ima nove projekte!

Turski glumac Cagatay Ulusoy i dalje snima kadrove za drugu sezonu sve popularnije serije Yesilcam. To ga ne sprečava u pripremama za dve nove uloge.

Cagatay Ulusoy već ima nove projekte!

Foto Credits: Gorgeous Gentlemen

Kao što je od ranije poznato, Ulusoy će se naći u novom filmu koji će se snimati za Netflix digitalnu platformu. Pored tog projekta, glumac će raditi i na seriji koju priprema Amazan prime. Scenarista Levent Cantek priprema čak tri filma za Netflix. Dva scenarija su spremna a treći je u pripremi. Upravo na jednom od tih filmova će raditi Cagatay Ulusoy. Internacionalne digitalne platforme polako osvajaju tržište i u Turskoj. Amazan Prime je već naručio nekoliko projekata u toj zemlji. Cagatay će tumačiti glavnu ulogu u jednoj novoj seriji čije će snimanje početi u toku 2022. godine.

Zanimljivo je da je Cagatay Ulusoy bio prvi turski glumac koji je snimao za Netflix i da će biti prvi turski glumac koji će raditi na projektu za Amazon Prime. Uloga u novom filmu za Netflix biće treća zajednička saradnja ovog glumca i popularne digitalne platforme.

NOVO - Rejting turskih glumaca na dan 11.05.2021. – Burcu Biricik sve bliža vrhu!

 By: Milt-TV Exposed