Bliski saradnik Kivanca Tatlituga će završiti u zatvoru?!

Turski glumac Kivanc Tatlitug jedan je od najpopularnijih u toj zemlji. Svaka vest o njemu bude veoma zapažena i rado čitana.

Bliski saradnik Kivanca Tatlituga će završiti u zatvoru?!

Foto Credits: DiziCentral

Kivanc Tatlitug je neko ko je svoje glumačko znanje pokazao i dokazao više puta. Poslednji projekat u kojem se pojavio je serija Yakamoz S-245, koja je emitovana na Netflix digitalnoj platformi. Iako je serija dobila određene kritike, ono u šta nema sumnje je to da je Tatlitug ponovo bio sjajan. U pitanju je njegov 14. projekat u karijeri, a uskoro se očekuju i njegova dva nova filma. Kivanc je snimio film Asiklar Bayrami u kojem glumi Yusufa i trenutno radi na drugom filmu pod nazivom Nuh Boguldu.

Nove vesti koje su stigle su indirektno vezane za ovog turskog glumca. Tačnije, odnose se na jednog njegovog bliskog saradnika.

Tužilaštvo je završilo istragu u slučaju protiv računovođe čiji je klijent između ostalih bio i Kivanc Tatlitug. Ispostavilo se, odnosno dokazalo da je ovaj računovođa prevarant i da je prevario svoje klijente, tako što je novac od smanjenog poreza stavio u svoj džep!

Sud je pre toga u potpunosti oslobodio glumca od sumnji da je utajio porez i kasnije ustanovio da je on bio žrtva nesavesnog računovođe.

Tužilaštvo zahteva zatvorsku kaznu u trajanju od sedam godina za ovog prevaranta! Računovođa je trenutno u besktvu i pretpostavlja se da se krije negde na području Sjedinjenih Američkih Država.

NOVO - Dobra odluka za seriju Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna!

By: Milt-TV Exposed