Melisa Asli Pamuk je proživela dramu, a šta će biti sa serijom Ego?!

Prva epizoda serije Ego, koja je emitovana u nedelju, 5. februara, privukla je pažnju publike.

Melisa Asli Pamuk je proživela dramu, a šta će biti sa serijom Ego?!

Foto Credits: Internet Haber

Projekat Ego, koji se takmičio u gledanosti sa tri važne TV serije, Yargi, Teskilat i Guzel Gunler, nije mogao da dođe na ekran kao sve druge TV serije nakon prve epizode. Ni ocene za prvu epizodu serije nisu bile baš dobre.

Prva epizoda serije Ego završila je dan na 10. mestu u total kategoriji rejtinga, a 11. u kategorijama AB i ABC1. Ovi rezultati su takođe malo demoralisali mnoge. Dva velika zemljotresa u Kahramanmarašu istog dana, 6 sati nakon emitovanja serije Ego, promenile su emitovanje svih televizijskih kanala.

Nakon prve epizode, serija Ego se izgubila među bolom zbog posledica zemljotresa bez mnogo priče i bez nastavka dnevnog reda. Dok se druga epizoda serije Ego, željno iščekivala, zemljotres je bio događaj koji Melisa Asli Pamuk nije mogla da zaboravi.

I glumičina baka i tetka bile su zarobljene u svojoj kući u Antakiji. Glumica je ovu situaciju objavila na svom tviter nalogu i zatražila pomoć od okoline. Izrazivši da njena baka nije mogla da hoda i da je bolesna, glumica je napravila učinila sve što može da im pomogne. Nekoliko sati kasnije, Melisa Asli Pamuk, koja je izjavila da su njene baka i tetka preživele, neće zaboraviti ovaj incident koji je doživela satima nakon emitovanja serije do kraja života.

Veliki broj pregleda na Youtube-u

TV serija pod nazivom Ne veruj muškarcima upoznaje publiku skraćenicom EGO. Alperen Duymaz i Melisa Asli Pamuk ponovo su se okupili na istom setu 5 godina nakon serije Carpisma.

Razgovaralo se i o tome da su se dvoje glumaca posvađali prvih dana seta i o tome se dugo pričalo. Posle zemljotresa, sada se željno iščekuje da li će nove epizode ​​serije EGO privući pažnju publike. Blizu 6 miliona pregleda na Youtube-u stvorilo je situaciju koja je rasteretila one kojima se serija dopala.

NOVO - Hande Ercel emotivna zbog donacija dece

By: TV Exposed