Hazal Subasi – Svako bira svoj put!

Turska glumica Hazal Subasi dala je novi intervju. U njemu je govorila i o karijeri, glumi i drugim stvarima.

Hazal Subasi – Svako bira svoj put!

Foto Credits: Haberler

Hazal Subasi je bila treća na izboru Miss Turske pre nekoliko godina. Prema njenim rečima, ne postanu svi koji su bili uspešni na ovom takmičenju glumci i glumice. Jednostavno, više čujemo o onima koji izaberu glumu nakon izbora za mis.

Svako ima bira svoj neki put i izabere ono što želi, tvrdi glumica. Prilike su se otvorile za nju i ona ih je u potpunosti iskoristila. Sama titula ne donosi prilike, čak nekad ni ne ide u korist, to je jednostavno činjenica. Zbog toga svako mora da naporno radi i izgradi sebi put i karijeru kakvu želi, rekla je ova sjajna turska glumica.

Kada je u pitanju njena glumačka karijera Hazal Subasi se do sada pojavila u sedam projekata. Poslednje uloge imala je u TV seriji Kasaba Doktoru i Netflixovoj seriji pod nazivom Sicak Kafa, u kojoj je glumila Sule. Kada su u pitanju njene TV serije, istakla se ulogama u projektima Kasaba Doktoru / Gradski doktor  koja će uskoro imati svoje finale i u kojoj trenutno glumi i seriji Cukur / Jama. U seriji Kasaba Doktoru tumači lik doktorke Leyle Erpek, a u Cukuru je glumila Nehir Bursali.

Prvu ulogu u karijeri imala je 2016. godine u TV seriji Adini sen koy u kojoj je glumila Zehru.

NOVO - Dobra energija na snimanju serije Cop Adam se prenosi i na TV ekrane

By: TV Exposed