Mustafa Nadarević vodi životnu bitku

Mustafa Nadarević je jedan od najboljih i najpoznatijih glumaca na ovim prostorima. Mnogima je jedan od dražih, a vest o njegovoj bolesti je rastužila veliki broj ljudi. Mustafa boluje od karcinoma pluća, ali je kako sam kaže odlučio da bude borac i prihvati bitku za život. Glumačka gromada (76) je u poznim godinama priznao i ...

Mustafa Nadarević vodi životnu bitku

Mustafa Nadarević je jedan od najboljih i najpoznatijih glumaca na ovim prostorima. Mnogima je jedan od dražih, a vest o njegovoj bolesti je rastužila veliki broj ljudi.

Mustafa boluje od karcinoma pluća, ali je kako sam kaže odlučio da bude borac i prihvati bitku za život. Glumačka gromada (76) je u poznim godinama priznao i prihvatio da boluje od teške bolesti i uključio se u kampanju "Udahni za život".

Kad sam shvatio da je to deo života, da je bolest deo života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobediti zloćudna bolest“, istakao je Nadarević.

Uputio je veoma važnu poruku dugogodišnjim pušačima.

Mogu im poručiti da ne budu primitivni kao ja, da se plaše doktora. Meni je doktor još kao detetu bio strašan, od zubara nadalje, sve je bilo strašno. Dobro je da se ide na vreme na preglede, jer onda je izlječivost vrlo blizu“, poručio je legendarni glumac.

By: TV Exposed