Serija Destan / Legenda će biti najbolja turska istorijska serija ikada?!

Kakve reči i kakva najava za novi projekat kada su turske televizijske serije u pitanju. To je izjavio ni manje ni više nego producent same serije.

Serija Destan / Legenda će biti najbolja turska istorijska serija ikada?!

Foto Credits: Dizilah

Mehmet Bozdag je ubeđen u kvalitet njegovog novog projekta. On odgovorno tvrdi da je uradio najbolji posao ikada u Turskoj u istorijskim serijama. Podsećamo, Bozdag je autora hitova kao što su Dirilis: Ertugrul i Kurulus Osman. Samim tim njegove reči i te kako dobijaju na težini.

Serija Destan / Legenda je snimana na prostoru od 30 hiljada kvadratnih metara. U potpunosti je rekreiran srednjevekovni svet u kako je Mehmet rekao impresivnoj priči.

Zanimljivo je i to da je serija već prodana u 14-15 zemalja širom sveta. Arapska platforma Noor Play i pakistanski TV kanal PTV su među prvima otkupili prava na emitovanje ove turske serije.

Serija Destan će se u mnogome razlikovati od drugih. Gledaćemo snažnu heroinu, a moramo priznati da to nažalost nije čest slučaj u turskim serijama. Pred Ebru Sahin koja će glumiti devojku-ratnicu Akkiz je težak zadatak...

NOVO - Priprema se nova serija Tolge Saritasa?!

 By: Milt-TV Exposed