Ferit završava tragično, serija Yali Capkini se bliži finalu?! LAŽ!

Turska TV serija Yali Capkini je jedan od najuspešnijih projekata u novoj sezoni, možda čak i u celoj godini. U međuvremenu su se pojavile informacije koje su samo plod nečije mašte.

Ferit završava tragično, serija Yali Capkini se bliži finalu?! LAŽ!

Foto Credits: IMDB

Serija Yali Capkini se zaista izdvaja i po kvalitetu i po rejtingu. U Turskoj javnosti i na društvenim mrežama se pojavila informacija da će serija navodno imati finale i da će ono biti tužno, odnosno da će Ferit sebi oduzeti život! Ta informacija je brzo demantovana. Kako piše novinar Sina Kologlu, koji je pokušao da dobije informacije iz prve ruke, od rukovodstva kanala i producenata, te vesti nemaju veze sa istinom!

Za sada nema ni govora a ni razloga za priču o finalu. Tačno je da je priča u seriji Yali Capkini zasnovana na istinitom dogadjaju (i da je vrlo verovatno tačna priča da je muškarac iz stvarnog dogadjaja sebi oduzeo život) ali kraj serije još nije napisan, tako da može da se u potpunosti razlikuje od onog što se desilo zapravo, u stvarnom životu.

Generalno, nije poznato koliko će serija imati sezona i kakav kraj će biti. Seyran, Suna i Halis Agha će definitivno biti do kraja u priči, ali radnja se i dalje razvija i piše. Ono što je izvesno da priče i teorije koje se pojavljuju o završetku sve popularnije turske TV serije Yali Capkini i pravcu u kojem će ići – nemaju veze sa istinom.

NOVO - Can Yaman razočarava turske fanove?!

By: TV Exposed