Oktay Kaynarca je veoma emotivno reagovao nakon strašnih dogadjaja!

Oktay Kaynarca, koji je i producent i glavni glumac TV serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, koja se emituje na ATV-u, napravio je veliki nered na društvenim mrežama nakon dva velika zemljotresa kojja su pogodila južni deo Turske.

Oktay Kaynarca je veoma emotivno reagovao nakon strašnih dogadjaja!

Foto Credits: Internet Haber

Pored dimenzija ove velike katastrofe u 10 provincija, kritike o problemima koordinacije AFAD-a nastavljaju da rastu na društvenim medijima. Konkretno, ima mnogo kritika da nijedan tim za potragu i spasavanje nije stigao do nekih regiona, da se pomoć ne pruža i da se pomoć ne isporučuje onima kojima je potrebna.

Poznati glumac Oktay Kaynarca takođe je na njegovom nalogu na društvenim mrežama kritikovao da je javnost ostala sama. Kaynarca, koji je podelio poruku na svom Instagram nalogu, javno je kritikovao vlasti i skrenuo pažnju na bespomoćnost naroda.

Jasna poruka na Instagramu

Poruka o pobuni Oktaya Kaynarce koju je napisao uz crnu pozadinu fotografije je sledeća:

„Da li je zemlja ovoliko testirana? Kako je narodu tako teško? Kako ljudi mogu biti ovako usamljeni? Kako narod može ostati sam sa toliko očaja? Da li geografija čini da nacija plaća toliko? Umorni smo, ali nemamo ni vremena da ponestane. Ha, moj rodni grad je stradao. Mi ćemo ovo prevazići i ponovo ćemo izgraditi sve što je uništeno i prosuto. Opet će naša deca odrastati u ovoj zemlji otvorena čela i uzdignute glave.”.

Njegova emotivna reakcija nailazi na sve veću podršku na društvenim mrežama…

NOVO - Srce i um Demet Ozdemir su uz one pogodjene zemljotresom!

By: TV Exposed