Srce i um Demet Ozdemir su uz one pogodjene zemljotresom!

Demet Ozdemir, koja je već neko vreme snimala kadrove na setu nove Fox TV serije pod nazivom Adim Farah / Zovem se Farah, privlači pažnju svojim objavama na društvenim mrežama nakon dva velika zemljotresa koji su potresli Tursku i pogodili 10 gradova ukupno, uključujući Kahramanmaraš.

Srce i um Demet Ozdemir su uz one pogodjene zemljotresom!

Foto Credits: Haberler

Demet Ozdemir upućuje razne pozive i sugestije preko svojih naloga na Tvitteru i Instagramu. Nakon što je čula za katastrofu zemljotresa koji je pogodio 13,5 miliona ljudi, poznata glumica, koja je podelila mnoge objave na svojim nalozima na društvenim mrežama, ne samo da pokušava da aktivira vlasti davanjem informacija o onima koji čekaju da budu spaseni pod ruševinama, već i iznosi ideje o prikupljanju pomoći.

Dok doživljava veliko uzbuđenje zbog TV serije Adim Farah / Zovem se Farah u novoj godini, u kojoj glumi sa Enginom Akyurekom, nakon zemljotresa koji je potresao Tursku 6. februara, poznata glumica se posvetila vođenju svojih dobrotvornih aktivnosti preko svojih naloga na društvenim mrežama.

Apel svima

Demet Ozdemir je takođe podigla svest u industriji TV serija svojim pozivima na Tviteru. Ona je podelila razne postove o slanju karavana sa setova i opreme koja je potrebna u regionu zemljotresa, među opremom su neke značajne stavke kao što su generatori.

Ozdemir je u njenim objavama apelovala na sve koji su imali priliku da pomognu. Glumica je izjavila da svi treba da se potrude da pomognu i iskoristila sledeće izjave.

„Svako treba da preuzme odgovornost, a da ne kaže manje ili više, ja stvarno upućujem poruke onima koji ovo zloupotrebljavaju na Alaha, iz dana u dan! Proglašena je nacionalna mobilizacija i svako treba da uradi šta može! Posebno velike kompanije, posebno filmska industrija! To nije ono što 2-3 kompanije mogu da urade, 2-3 kanala mogu da urade, ako svi zajedno preduzmemo akciju! Ne možete se pretvarati da se ništa nije dogodilo! Ne možete se pretvarati da se katastrofa nikada nije dogodila! Pitam sve kolege glumce, sve saigrače, sve kanale, producentske kuće! Napravite spisak agregata, karavana i hitnih potreba! Voleo bih da svaki tim koji radi na setu napravi organizovan i koristan korak napred.”.

NOVO - Yalcin Hafizoglu u seriji Lavanta Konagi

By: TV Exposed