Ismail Filiz – Sve je u redu

Glumac Ismail Filiz primećen je juče u Zorlu šoping centru. Tom prilikom je dao kratak intervju. U njemu se osvrnuo na svoj privatan život. U centru razgovora bila je njegova kćerka. Ismail je rekao novinarima da je sa njim sve u najboljem redu. Oseća se odlično a u njegovom poslu i životu je vidljiv napredak. ...

Ismail Filiz – Sve je u redu

Glumac Ismail Filiz primećen je juče u Zorlu šoping centru.

Tom prilikom je dao kratak intervju. U njemu se osvrnuo na svoj privatan život. U centru razgovora bila je njegova kćerka. Ismail je rekao novinarima da je sa njim sve u najboljem redu. Oseća se odlično a u njegovom poslu i životu je vidljiv napredak. Kada je reč o kćerki, Filiz je rekao da odrasta veoma brzo. Na pitanja o poslu glumac je ponovio da ima napretka u svemu tome. Nije želeo da precizira o čemu je reč.

Poslednji projekat u kom se Ismail Filiz pojavio bio je Vlad the Impaler, gde je 2018. godine tumačio lik Asgara. Najveću pažnju na sebe je skrenuo ulogama u serijama Muhtesem Yuzyil: Kosem, Milat i Ezel. Mnogi ga pamte kao Abaza Mahmet Pasu u seriji Muhtesem Yuzyil: Kosem. Oni stariji ga se sećaju po liku Omera Ucara u serji Ezel.

NOVO - Altan Erkekli u seriji Abdulhamid

By: TV Exposed