Fanovi pružaju podršku seriji Kader Baglari / Sudbinske veze, ali rejting se ne popravlja!

Fox TV serija pod nazivom Kader Baglari / Sudbinske veze nastavlja da se susreće sa publikom subotom uveče.

Fanovi pružaju podršku seriji Kader Baglari / Sudbinske veze, ali rejting se ne popravlja!

Foto Credits: Haberler

Serkan Cayoglu i Ayca Aysin Turan su glavni glumci serije Kader Baglari / Sudbinske veze, čija je treća epizoda objavljena.

Oba uspešna mlada imena imaju veliku bazu obožavalaca. Konkretno, Serkan Cayoglu je jedan od vodećih turskih glumaca koji su veoma popularni u inostranstvu i čiji se rad pomno prati. Strani obožavaoci Serkana Cayoglua sa velikim uzbuđenjem čekali su početak TV serije Kader Baglari.

Glumac koji u seriji igra lik Kerema uspeo je veoma da impresionira publiku.

Vidimo da su fanovi Serkana Cayoglua uložili intenzivne napore da ga podrže na društvenim mrežama kao odgovor na atraktivnost uloge. Poznato je da publika, posebno ona koja živi u inostranstvu i koja sa velikom pažnjom prati turske serije, voli Serkana.

Rejting sve veći problem

Serija Kader Baglari je završila dan na 9. mestu u total kategoriji sa svojom 3. epizodom, a nalazi se na 10. mestu u grupama AB i ABC1.

Svi znaju da ocene koje se približavaju broju 3 nisu dovoljne. Kao veliki problem skreće pažnju i neuspeh serije da poveća broj gledalaca.

Neuspeh projekta Kader Baglari da privuče gledaoce pored TV serija Gonul Dagi i Kardeslerim subotom uveče takođe je uznemirio publiku. Gledaoci koji smatraju da bi priča serije trebalo da bude malo animiranija žele da priča postane privlačnija.

Iako fanovi Serkana Cayoglua u inostranstvu pokazuju interesovanje za seriju Kader Baglari / Sudbinske veze uz podršku društvenih mreža, to nema uticaja na rejting u Turskoj, ali ima veliko značenje za inostranu prodaju.

NOVO - Cemre Baysel u novom liku od sluškinje do dame!

By: TV Exposed