Gonca Vuslateri konačno u novoj TV seriji?!

Turska glumica Gonca Vuslateri zakoračila je u svet TV serija 2006. godine i do danas je stvorila veliku bazu fanova sa različitim projektima.

Gonca Vuslateri konačno u novoj TV seriji?!

Foto Credits: DiziCentral

Konkretno, lik Eylem u seriji Yalan Dunya postao je jedan od nezaboravnih. Glumica, koja je izazvala veliko divljenje ljubitelja drame likom Sule u seriji Anne / Majka, koja je bila veoma popularna i izazvala veliku pažnju u inostranstvu, poslednji put je na platnu viđena 2018. godine u televizijskoj seriji Tehlikeli Karim.

Gonca Vuslateri dugo nije prihvatala ponude iz sveta TV serija, sve do 2021. godine, kada je objavljeno da je postala  glavna ženska uloga u TV seriji pod nazivom Uzak Sehrin Masali / Priča o dalekom gradu, a njeni fanovi su bili oduševljeni. Međutim, Vuslateri se povukla iz projekta pre početka snimanja ove serije.

Poznata glumica, koja je publici donela sasvim drugačiji lik ulogom Yasemin u TV seriji Sicak Kafa objavljenoj na Netflixu 2022. godine, prikazana je i među imenima u ekipi za Kanala D Kralice / Kraljica.

Gonca Vuslateri je napustila tim pre i ovog projekta i njeni fanovi su ponovo bili uznemireni, iako se njeno ime pominjalo u štampi za seriju u kojoj glume Burcu Ozberk i Gokhan Alkan.

Partnerka Serkanu Cayogluu

Sada se u štampi pojavilo da se ime Vuslateri pominje u jednoj novoj televizijskoj seriji. Stižu informacije da je postignut dogovor sa Goncom kao glavnom ženskom u TV seriji Fok Yanik Ulke / Spaljena zemlja, u kojoj glavnu mušku ulogu preuzima Serkan Cayoglu.

Obožavaoci glumice biće oprezni sve dok ovu informaciju koja se pojavila u štampi glumica ne potvrdi Fox TV ili sama glumica.

Informacije da ćemo će Gonca Vuslateri i Serkan Cayoglu pojaviti u novoj TV seriji su poprilično pouzdane, ali iskustvo nas je naučilo da sa Vuslateri ništa nije sigurno…

NOVO - Da li će serija Donence obeležiti ovo leto?!

By: TV Exposed