Cuneyt Arkin o ulogama koje nikada ne bi prihvatio!

Turski glumac Cuneyt Arkin jedan je od onih iz stare generacije. Mnogi bi ga nazvali i veteranom turske glume.

Cuneyt Arkin o ulogama koje nikada ne bi prihvatio!

Foto Credits: Internet Haber

Cuneyt Arkin je rođen davne 1937. godine, dakleima 84 godine. Rođen je 7. septembra 1937. godine u mestu Karacay u Turskoj. Njegovu karijeru su obeležile mnogobrojne uloge ali i buran ljubavni život. Glumac je čak tri puta bio u braku. Prvi brak je imao sa Guler Mocan od 1965. do 1969. godine. Nakon toga bio je godinu dana u braku sa Betul Gureklibatir i to od 1970. do 1971. godine. Posle kraće pauze, par je rešio ponovo da ozvaniči svoju vezu. Tako da su se 1972. Betul i Cuney ponovo venčali i njihov brak i dalje traje. Arkin ima troje dece, sinove Murata i Kaana Polata i kćerku Filiz.

U dosadašnjoj glumačkoj karijeri je imao uloge u pomalo neverovatnih 328 projekata!

Njegov najnoviji projekat, film Kafes 2 se nalazi u post produkciji. Poslednja serija na kojoj je radio je Kurulus Osman u kojoj je u trideset i sedam epizoda glumio Aksacilija. Imao je uloge i u TV serijama Serseri, Merhamet, Doktorlar i u zaista velikom broju filmova.

U novom intervju Cuneyt Arkin je otkrio koje uloge nikada ne bi prihvatio. Iskusni glumac je rekao da nikada ne bi mogao da glumi gej osobu, ženu i Recep Ivedik. Arkin smatra da svaki glumac mora da bira ono što mu odgovara. On je Anatolijskog porekla i jasno zna šta želi i šta bi mogao da glumi.

NOVO - Selahattin Pasali postaje otac

 By: Milt-TV Exposed