Nehir Erdogan spremna za povratak u TV serije

Glumica Nehir Erdogan godinama se pojavljuje pred svojim obožavaocima sa različitim likovima u filmovima i TV serijama. Glumica, koja je na snimanjima od 2002. godine, stavila je svoj potpis ispod važnih nastupa.

Nehir Erdogan spremna za povratak u TV serije

Foto Credits: Haberler

Tokom 20 godina, gledali smo u uspešnim ulogama u karijeri Nehir Erdogan, od lika Nazli u TV seriji Yabanci Damat do lika Melek u TV seriji Benim Adım Melek. Poznata po ulogama u malom broju ostvarenja u poslednje vreme, Nehir je rekla da je snimila dva dugometražna filma i da je sada spremna da se vrati u TV serije.

Glumica, koja je otišla u kupovinu za svog nećaka, videla je kamere i objavila da želi da se vrati na setove serije. Erdogan je izjavila: „Odmarala sam se posle TV serije. Bila su dva filma, ali sad mi pomalo nedostaju setovi.“.

Nehir Erdogan je dodala: „Svašta se može desiti u bilo kom trenutku, naravno, ja sam osoba koja živi na snimanjima. Naravno, nije moguće da ostanem predaleko.“, rekla je ona.

Glumica, koju smo gledali kao televizijsku programerku u detektivskoj seriji Sana Soz, sa Erkanom Petekkayom, imala je nesreću da je dobila nisku gledanost serije, uprkos uspešnom nastupu. Iako je prošle sezone imala nesreću u TV seriji, iz njenih reči se razume da će se Nehir, ukoliko dobije dobru ponudu u novoj sezoni, vratiti na set.

NOVO - Nestale su brige oko serije Alparslan Buyuk Selcuklu

By: TV Exposed