Burcu Ozberk ponovo uslikana sa novim dečkom (FOTO)

Sredinom leta ove godine pojavile su se priče da je glumica Burcu Ozberk u vezi sa biznismenom Muratom Kazanciogluom. Glumica je u početku tvrdila da su oni samo prijatelji. Ipak, čini se da u njihovom odnosu ima mnogo više od prijateljstva. Prvo, par je pre par meseci viđen zajedno na odmoru u Bodrumu. Juče su ...

Burcu Ozberk ponovo uslikana sa novim dečkom (FOTO)

Sredinom leta ove godine pojavile su se priče da je glumica Burcu Ozberk u vezi sa biznismenom Muratom Kazanciogluom.

Glumica je u početku tvrdila da su oni samo prijatelji. Ipak, čini se da u njihovom odnosu ima mnogo više od prijateljstva. Prvo, par je pre par meseci viđen zajedno na odmoru u Bodrumu. Juče su ponovo uslikani zajedno u Beogradskoj šumi u Istanbulu. Ovaj put Burcu Ozberk i Murat su šetali psa, predivnog haskija. Kada su primetili paparace, par je odlučio da brzo napusti park i izbegne pitanja novinara.

Pripadnici medija su se našalili  i napisali da je haski ipak izrazio svoje mišljenje. Kada je primetio paparace, haski je snažno zalajao, a Burcu ga je jedva obuzdala. Izgleda njihov ljubimac ne voli predstavnike sedme sile. Tu je i fotografija Burcu, Murata i „opasnog“ haskija.

NOVO - Pelin Karahan uz Serkana Cayoglua u novoj seriji

By: TV Exposed