Turska serija Hakim - radnja dobra, a gledanost?

Druga epizoda TV serije Hakim /Sudija, turske adaptacije poznate američke TV serije Your Honor, emitovana je u ponedeljak, 11. aprila. Ljubitelji serije su jedva dočekali novu epizoda, a po mnogima je  viđena veoma dobra radnja u njoj.

Turska serija Hakim - radnja dobra, a gledanost?

Foto Credits: Dizilah

Serija Hakim, koja je imala dobro otvaranje sa svojom prvom epizodom, očekivalo se da će eksplodirati od druge epizode. Objavljeni rezultati su otkrili da očekivanje da će rejting biti veoma dobar, nije istina. Efikasna priča i jaka glumačka ekipa susreli su se u seriji Hakim, koja se sa publikom susreće na ATV TV kanalu. Gledanost druge epizode ​​serije, koja je okupila značajne glumce kao što su Erdal Besikcioglu, Ugur Yucel, Yurdaer Okur, Ebru Ozkan i Hasibe Eren, bila je nešto iznad proseka.

Veliki napredak u rejtingu koji se očekivao od ovog projekta, koji je ostvario total rejting u drugoj epizodi od 4.16, nije se desio. Za mnoge ljubitelje serije, ovo je iznenađujuće. Gledaoci serije Hakim / Sudija, koji smatraju da je epizoda veoma dobra, a gledanost slaba, pitaju se zašto je tako.

Druga epizoda serije zauzela je deveto mesto u total kategoriji rejtinga. Završivši dan na šestom mestu u kategoriji AB, serija je osvojila peto mesto u ABC1.

 S druge strane serija Alparslan Buyuk Selcuklu, emitovana na TRT1 takođe u ponedeljak, 11. aprila, osvojila je prvo mesto u svim kategorijama. Serija i dalje impresionira veoma veliku publiku i iako je gledanost malo pala, ne gubi prvo mesto. Uz to valja istaći i da je sa 138. epizoda serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka dobila dobre ocene u svim kategorijama rejtinga i osvojila treće mesto. Serija Uc Kurus je, s druge strane, zauzela sedmo mesto u svim total kategoriji i šesto u ABC1. Podsećamo, ova turska serija će imati finale u svojoj 28. epizodi.

NOVO - Melike Ipek Yalova u još jednoj upečatljivoj ulozi

By: Milt-TV Exposed