Kritičan period za seriju Gulcemal

Počeo je kritičan period za tursku TV seriji Gulcemal, koja se četvrtkom uveče sastaje sa publikom na TV ekranu Fox-a.

Kritičan period za seriju Gulcemal

Foto Credits: DiziCentral

Videli smo da nova TV serija Gulcemal, u kojoj glume Murat Unalmis i Melis Sezen, nije dobila dobre ocene kada je reč o gledanosti u prve dve epizode koje su emitovane.

Nije poznato da li će u trećem delu serijala biti performansi koji premašuju prosečne stope, što bi moglo biti ključno za dalju sudbinu ovog projekta.

Međutim, mora se reći da je rad na ovoj TV serije težak kakav jeste. Postoji i realnost društvenih mreža u kojoj je Murat Unalmis veoma hvaljen zbog prikazane glume, ali je njegova partnerka Melis Sezen kritikovana.

Zanimljiva, ali možda i ključna epizoda

Pojavili su se i detalji o tome šta će se dešavati u seriji Gulcemal, koja će se svojom trećom epizodom sastati sa publikom u četvrtak, 20. aprila. Gulcemal, koji je kaznio Devu, koja ga je upucala, da se brine o njemu dok mu rana ne zaraste, odvodi Devu u svoju sobu. Zafer je, s druge strane, pripremio izdajnički plan za Gulcemala, koji pokušava da ukrade italijanske kupce. Posle svega ovoga, Gulcemal mora da ubedi Devu da radi sa njim.

Dakle, očekuje nas zanimljiva epizoda. Kada je u pitanju dalja sudbina ove turske serije, epizoda koja će biti emitovana večeras može biti i ključna. Pitanje je, ako se zabeleži još jedan nizak rejting koliko će Fox TV imati strpljenja za ovu seriju…

View this post on Instagram

A post shared by GÜLCEMAL (@gulcemalldizi)

NOVO - Ređaju se pohvale za glumce turske serije Aile / Porodica

By: TV Exposed