Yeni Istanbul / Novi Istanbul - nova turska serija o lekarima

Sa serijom Mucize Doctor, koja se emitovala 2 sezone i ostavila traga u prethodnim godinama, serije o doktorima su ponovo počele da dolaze u prvi plan u turskoj industriji TV serija. Serija Hekimoglu je takođe dala veliki doprinos ovom usponu.

Yeni Istanbul / Novi Istanbul - nova turska serija o lekarima

Foto Credits: IMDB

Sa serijalom Doktorlar objavljenom godinama unazad, videlo se da je publika već zainteresovana za produkcije čija se radnja dešava u bolnici.

Sa velikim uspehom serije Mucize Doktor i velikom prodajom u inostranstvu, serije o doktoru su ponovo počele da dolaze do izražaja na televizijskim kanalima. TRT1 je privukao pažnju korakom koji je preduzeo u ovom trenutku.

Serija Kasaba Doktoru / Gradski doktor, koja je nastala kao lokalna verzija južnokorejske serije Doktor Romantik, nastavlja da se sastaje sa publikom petkom uveče. Serija Kasaba Doktoru, za koju je odlučeno da svojom 13. epizodom, koja se emituje u petak, 1. jula, završi sezonu, imala je sasvim solidne rezultate.

Yagiz Alp Akaydın, koji je bio cenjen zbog svog uspeha kao režisera serije Kacis / Bekstvo na Disney plusu, koja je pogodila ceo svet, sada je počeo da radi na novoj seriji o lekarima.

Prvo ime nove serije o lekarima i njihovim životima, za koju se očekuje da će se nadmetati sa Kasaba Doktoru u novoj sezoni, izabrano je kao Yeni Istanbul / Novi Istanbul. Jasna je korelacija sa serijom New Amsterdam / Novi Amsterdam, koja je iste teme i veoma popularna. Naravno, u poslednje vreme producenti propuštaju imena koja su unapred smislili za seriju, a prema reakcijama na društvenim mrežama, ta imena su se vremenom menjala.

Nova serija o doktorima, koja se trenutno opisuje kao Yeni Istanbul / Novi Istanbul, doći će do izražaja kao priča o idealisti i predanom doktoru po imenu Baris. U narednom periodu znaćemo mnogo više informacija na ovu temu.

NOVO - Cihangir Ceyhan u komediji Guven Bana / Veruj mi

By: TV Exposed