Najavljena nova serija Aline Boz!

Šta će Alina Boz raditi u sezoni 2020-2021? Ovo pitanje zbunjuje umove njenih pratilaca. Poznato je da je do sada učestvovala samo u snimanju filma Ljubav 102. Šta je sa projektom nove TV serije? Prema onome što se govorilo u bekstejdžu, postoji veoma ozbiljna ponuda za Alinu Boz! Predodređena je za seriju Maraslı koju priprema ...

Najavljena nova serija Aline Boz!

Šta će Alina Boz raditi u sezoni 2020-2021? Ovo pitanje zbunjuje umove njenih pratilaca. Poznato je da je do sada učestvovala samo u snimanju filma Ljubav 102.

Šta je sa projektom nove TV serije? Prema onome što se govorilo u bekstejdžu, postoji veoma ozbiljna ponuda za Alinu Boz! Predodređena je za seriju Maraslı koju priprema Tims & B. Alina Boz ime će igrati žensku ulogu serije Maraslı gde glavnu ulogu igra Burak Deniz . Zato se nemojte iznenaditi ako u seriji vidite Alina- Burak u novoj sezoni.

Burak Deniz bio je partner sa Hazal Kayom u seriji Bizim Hikaye prošle sezone. Ove sezone partner je sa Dilanom Cicek Deniz u seriji Yarım Kalan Asklar.

Alina Boz, s druge strane, bila je serijski par sa Alpom Navruzom prošle sezone. Glumica  je 2014. godine osvojila srca gledalaca sa likom Hazal u seriji Paramparça; takođe je napravila zapažen posao sa likom Azre u seriji Elimi birakma. Lik Ede u Love 101 glumica je odigrala veoma uspešno.

By: TV Expsoed