Cihangir Ceyhan u komediji Guven Bana / Veruj mi

Turski glumac Cihangir Ceyhan rođen je 1989. godine u Adani. Glumac, koji je postao popularan sa digitalnom serijom Zir Bir Adana, kasnije je napravio mnoge važne produkcije. Glumac koji se brzo popeo uz stepenice u svojoj glumačkoj karijeri, koju je započeo 2016, upisao je svoje ime u veoma uspešne produkcije.

Cihangir Ceyhan u komediji Guven Bana / Veruj mi

Foto Credits: Aksam

Prvi projekat koji je učinio da Cihangir Ceyhan zablista punim sjajem bila je veoma popularna televizijska serija Cukur. Glumac, koji je privukao veliku pažnju likom Azera koji je igrao u ovom projektu, nagrađen je za snažno prisustvo u priči i odličnu glumu, ponudama jedna za drugom.

Jedna od ovih ponuda bila je glavna uloga u seriji Alev Alev. Glumac, koji je u ovoj seriji imao veoma uspešan proces sa likom Omera, potom je izašao pred publiku u drugoj sezoni veoma popularne TV serije Camdaki Kiz.

Serija, koja se sa publikom susrela na ekranu Kanala D i imala odlične dve sezone, trenutno je na pauzi između sezona. Međutim, ime koje je obeležilo drugu sezonu serije nesumnjivo je bilo Cihangir Ceyhan.

Glumac, koji je učestvovao u priči sa likom Hayrija, pozitivno je uticao na tok serije i imao veliki udeo u vraćanju ove TV serije na veoma dobro mesto u gledanosti. Treba da će ovaj lik doći do izražaja i u trećoj sezoni koja nas očekuje na jesen.

Cihangir će sada napraviti novi korak i prvi put u karijeri izaći pred publiku u komedijskoj ulozi. Uskoro počinje snimanje filma Guven Bana / Veruj mi, čiju priču piše poznati reditelj Selcuk Aydemir i koji će on voditi i kao reditelj.

U glumačkoj ekipi filma je i Cihangir Ceyhan, čije su čitalačke probe počele. Obožavaoci su radoznali za ulogu njihovog omiljenog glumca, a za njegovu karijeru će biti značajno i to kako će se pojaviti pred publikom u ovoj komedijskoj priči.

NOVO - Kerem Bursin mišićavim telom osvaja mnoge uzdahe!

By: TV Exposed