Kerem Bursin mišićavim telom osvaja mnoge uzdahe!

Zgodni glumac Kerem Bursin poslednji put je došao na ekrane sa TV serijom Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata na Fox TV-u. Serija, u kojoj je igrao glavnu ulogu sa Hande Ercel, postigla je neočekivani uspeh u međunarodnoj areni.

Kerem Bursin mišićavim telom osvaja mnoge uzdahe!

Foto Credits: DiziCentral

Zahvaljujući ovoj TV seriji koja se emituje u više od 85 zemalja, glavni glumci su sada dočekani kao holivudske zvezde u zemljama koje posećuju!

Kerem Bursin je sa velikim oduševljenjem dočekan u Španiji, gde je otišao poslovno, zahvaljujući i seriji, koja je bila posebno popularna u zemljama Latinske Amerike. Doček njegovih fanova koji su bili u ekstazi kada su videli glumca bio je i tema vesti u španskoj štampi. Saznalo se da je glumac napravio neke dogovore nakon interesovanja koje je dobio u Španiji, gde je išao tri puta za kratko vreme, kao i da će učestvovati u nekim projektima.

Kerem Bursin je takođe sportski entuzijasta. Glumac radi na jačanju mišića u teretani kad god ima priliku. U svakoj prilici na svojoj Instagram stranici deli stanje, odnosno kako trenutno izgleda i formu.

Nedavno su mišićave fotografije Kerema Bursina objavljene u jednom od najpopularnijih časopisa u Španiji, a fanovi su sve dočekali sa velikim uzbuđenjem. Glumac, koji je napravio vest sa svojim fit telom u Men's Health-u, komentarisan je da je napravio revoluciju u zemlji u časopisu.

Tu je i njegova reklama za Under Armour.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

Kako se vama čini Kerem?

NOVO - Ulas Tuna Astepe ima uslov za nastavak serije Barbaroslar!

By: TV Exposed