Ulas Tuna Astepe ima uslov za nastavak serije Barbaroslar!

Kada je završena prva sezona turske TV serije Barbaroslar Akdenizin Kilici, mnogi gledaoci su bili tužni. Razlog za to leži u tome što su pre njenog emitovanja stvorena velika očekivanja, bilo je pauza tokom sezone, a pred kraj sezone publika je izgubila veliko interesovanje za ovaj projekat.

Ulas Tuna Astepe ima uslov za nastavak serije Barbaroslar!

Foto Credits: IMDB

Fanove su demoralisale i vesti koje su se nizale jedna za drugom, poput potvde informacije o Enginu Altanu Duzyatanu koji se oprašta od projekta, i odlaska imena poput Pelin Akil i Canera Topcua. Međutim, krenuli su konkretni potezi vezani za drugu sezonu koji za cilj imaju poboljšanje i serije i samim tim raspoloženja obožavalaca ove turske serije.

Menja se scenario a i glumačka ekipa će biti velikom delu biti obnovljena. Pored toga, planirano je da se u novom periodu priče fokusira na lik Hizira. Međutim, u ovom trenutku, situacija u kojoj je Ulas Tuna Astepe je počela da se dovodi u pitanje.

Neki od fanove serije postavljaju pitanje da li će se poput Engina Altana Duzyatana, Ulas takođe oprostiti od ove istorijske serije? Ovo pitanje je u glavama mnogih. Veličina promene koju treba napraviti je velika i navodi se da glumac ima uslov da nastavi projekat.

Navodno, uslov je vezan za scenario za koji se smatra da je najveći nedostatak. Ulas Tuna Astepe, koji želi da vidi scenario za drugu sezonu, namerava da donese odluku u skladu sa tim.

U zavisnosti od scenarija za nastavak serije, Ulas će se izjasniti da li će ostati da radi na ovoj seriji ili se i on oprostiti od projekta…

NOVO - Erkan Petekkaya u potpuno drugačijoj seriji

By: TV Exposed