Yusuf Cim dobio pohvale od svoje sestre iz serije!

Turski glumac Yusuf Cim igra lik Ozana u TV seriji Aldatmak / Obmana, koja se emituje na ATV-u četvrtkom uveče.

Yusuf Cim dobio pohvale od svoje sestre iz serije!

Foto Credits: DiziCentral

Njegovi fanovi su prilično iznenađeni jer se pred publikom pojavljuje sa drugačijim karakterom. Lik Ozana, kojeg tumači Yusuf Cim u novoj seriji, koji kao i neki današnji mladi ljudi intenzivno živi i koji ima želju da zaradi na lak način, je neko ko može sve da pokvari. Ozan, sin Tarika i Gunduz, lik želi najbolje u svemu i njegove oči su uvek visoko. Ipak, ne beži od grešaka.

Lik Ozana, koji je veoma loše uticao na svoju porodicu greškama koje je pravio u želji da se što pre obogati i živi u luksuzu, postao je lik koji je pouka za mlade. Oylum, njegova sestra  u seriji Aldatmak / Obmana, takođe je sasvim druga osoba. Dok je Oylum specijalizovana za laži i intrige, oba mlada glumca privlače veliku pažnju ovom serijom. Oylum, koju igra Feyza Sevil Gungor, takođe je bila neko ko je mnogim gledaocima pokazao šta ne treba raditi. Prijateljstvo koje su uspostavila ovo dvoje mladih glumaca na setu ne prolazi nezapaženo. Prema Feyzi Sevil Gungor, ona ima veoma dobar odnos brata i sestre sa Yusufom Cimom.

View this post on Instagram

A post shared by Yusuf Çim (@yusufcim)

Gungor je o njenoj komunikaciji sa svojim partnerom govorila sledećim rečima: „Yusuf i ja smo od prvog dana postali potpuni brat i sestra. Tako je i danas. Dobijamo upozorenja od Murata, učitelja, brate i sestra, nemojte se toliko sukobljavati. To se dešava neizbežno. Kad je Yusuf sa mnom, trebalo bi da ga udarim nekako, tako mi se sviđa. To je dosadno, i vama se sviđa, imamo veoma interesantnu energiju brata i sestre.".

Feyza Sevil Gungor, koja je takođe pohvalila ličnost Yusufa Cima i energiju kojom zrači, dodala je da je bilo veoma prijatno raditi sa njim i da su se veoma zabavili na snimanju.

NOVO - Neoprostiva greška u seriji Yasak Elma?!

By: TV Exposed