Zehra Yilmaz u seriji Gul Masali

Turska glumica Zehra Yilmaz potpisala je ugovor za rad u novoj televizijskoj seriji. Prenosimo do sada poznate informacije.

Zehra Yilmaz u seriji Gul Masali

Foto Credits: DiziCentral

Zehra Yilmaz će se i definitivno pojaviti u novoj TV seriji.Reč je o projektu pod nazivom Gul Masali, koji priprema kompanija Pastel Film. Čelni ljudi ove kompanije su već postigli dogovor o tome gde ćemo gledati projekat i serija će biti emitovana na kanalu ATV TV. Poznato je i ko će tumačiti glavne uloge u ovom projektu.

U glavnim ulogama serije Gul Masali će naći Gulper Ozdemir i Erdem Kaynarca. U narednom periodu znaćemo i o čemu će se raditi, odnosno koja će biti radnja ove nove turske serije, kao i kompletan glumački kadar.

U pitanju je dvanaesta uloga u karijeri talentovane Zehre. Ova glumica je poslednju ulogu imala u popularnoj istorijskoj seriji Kurulus Osman. U ovom veoma uspešnom projektu je glumila Selvi Hatun. Pre toga je radila na serijama Kalp Yarasi, Cencligim Eyvah, Kimse Bilmez, Cennetin Gozyaslari i na nekoliko filmova. Prvu ulogu imala je u TV seriji Gonulcelen 2010. godine.

Sada će se pojaviti u novoj televizijskoj seriji čija se premijera očekuje negde u toku nove sezone turskih serija. Detaljnije informacije o projektu ali i o samom liku koji će Zehra Yilmaz tumačiti u njemu biće poznate u narednim danima.

NOVO - Kadir Dogulu otkrio kada počinje nova serija u kojoj glumi sa Neslihan

By: Milt-TV Exposed