Raste uzbuđenje pred početak nove sezone serije Kardeslerim / Moja braća

Serija Kardeslerim / Moja braća, koja se već tri sezone susreće sa publikom na ATV ekranima, bila je veoma uspešna.

Raste uzbuđenje pred početak nove sezone serije Kardeslerim / Moja braća

Foto Credits: IMDB

Mladi glumci serije Kardeslerim zablistali su za kratko vreme i uspeli da stvore sjajne interakcije na društvenim mrežama.

Emitovanje serije Moja braća u mnogim zemljama u inostranstvu dalo je velike koristi, posebno u prepoznavanju mladih glumaca.

Prva epizoda turske serije Kardeslerim / Moja braća, emitovana je 20. februara 2021. godine, a serija koja se sastala sa publikom u ukupno 94 epizode ​​u 3 sezone, sada se priprema za 4. sezonu.

Ljubitelji serije sa velikim uzbuđenjem čekaju septembar. Neće biti iznenađujuće ako se nove epizode ​​serije susretnu sa publikom u septembru. Jer i druga i treća sezona uvek su počinjale u prve dve nedelje septembra.

Uzbuđenje nakon finala treće sezone ne prestaje

Finale treće sezone je sve iznenadilo, a činjenica da će četvrta sezona početi od ove tačke čini uzbuđenje još većim.

U finalu treće sezone, Sevval, koja nije mogla da prihvati Ahmetov brak sa Suzan, izazvao je teško nesreću “igrajući” se podešavanjima u nevestinom automobilu. Svadbeni automobil, u kojem su bili Asiye, Doruk, Omer, Susen, Sarp, Ahmet i Suzan, otkotrljao se niz liticu…

Četvrtu sezonu serije Kardeslerim / Moja braća, publika čeka još uzbuđenije posle ovog impresivnog finala sezone. Podsetimo, očekuje se da će se prve epizode ​​nove sezone serije Kardeslerim sastati sa publikom u septembru, u prvoj ili drugoj nedelji ovog meseca.

NOVO - Seray Kaya otkrila kakvu ulogu želi da tumači!

By: TV Exposed