Burcu Ozberk uzbuđena zbog nove serije Kralice / Kraljica

Burcu Ozberk, koja je postigla veliki uspeh sa projektima u kojima je učestvovala, bila je karakteristična za romantične humoristične serije.

Burcu Ozberk uzbuđena zbog nove serije Kralice / Kraljica

Foto Credits: Haberturk

Ipak, ovoga puta poznata glumica je izabrala da preuzme glavnu ulogu snažne dramske priče. Glumica, za koju se očekuje da bude dobar TV serijski par sa Gokhanom Alkanom, od srede, 22. marta, upoznaće publiku sa potpuno novom pričom i potpuno drugačijim likom u seriji Kralice / Kraljice.

Burcu Ozberk će u svojoj novoj seriji glumiti snažan ženski lik po imenu Deniz. Ako pogledate slike koje se ogledaju u trejlerima serije, projekat dolazi na zadovoljstvo publike koja želi da na ekranu vidi snažne i samostalne žene.

Ozberk je i uzbuđena i ambiciozna zbog svoje nove serije. Glumica je rekla:

“Veoma sam uzbuđena jer će to biti veoma jaka i lepa drama.”. Mnogi gledaoci će takođe biti impresionirani ovim ohrabrujućim rečima glumice.

Jaka i lepa drama

Objašnjavajući neke detalje o seriji, Burcu Ozberk je objasnila koliko je prihvatila projekat Kralice sledećim rečima:

„Veoma sam uzbuđena jer će to biti veoma jaka i lepa drama. Ne mogu da opišem uzbuđenje koje sam osetila kada sam ga pročitala. Deniz je snažna žena odana porodici. Rekla sam da je posvećena svojoj porodici, ali ona zapravo ima svoj život i ona ga stavlja u ravnotežu. Takođe odlično tumači život svog muža. S druge strane, tu je njen otac, tu je farma, a ona to održava u ravnoteži. U seriji Kralice videćemo kako se ova prelepa porodica raspada i potom ponovo okuplja. Pokušaću da prikažem Denizinu borbu sa životom njenim uspravnim stavom.”.

Napominjući da lik Deniz privlači veliku pažnju, Ozberk je oduševljena prikazivanjem jakih ženskih likova na ekranu.

View this post on Instagram

A post shared by Burcu Özberk (@burcuozberk)

NOVO - Objavljena prva najava turske serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca (VIDEO)

By: TV Exposed