Odličan rejting za Kardeslerim i Gonul Dagi!

Sinoć su emitovane nove epizode turskih TV serija Kardeslerim / Moja braća i Gonul Dagi / Planina Gonul. Obe serije su ostvarile zaista sjajne rezultate rejtinga.

Odličan rejting za Kardeslerim i Gonul Dagi!

Foto Credits: IMDB

Serija Gonul Dagi / Planina Gonul je u prve dve sezone često imala i dvocifren rejting u sve tri kategorije. Projekat je juče emitovao svoju četvrtu epizodu u trećoj sezoni i ostvario odlične rezultate. U total kategoriji rejtinga je zabeležena impresivna brojka od tačno 9.00. U pitanju je porast od 1.52 u odnosu na prošlu epizodu. U AB kategoriji porast je bio 1.17 i rejting je iznosio 9.15. U kategoriji ABC1 rejting je porastao za 1.40 i bio je 9.63. Sve to je donelo prvu poziciju za seriju Gonul Dagi u svim kategorijama gledanosti.

Veoma dobar, čak i odličan rejting je ostvarila i serija Kardeslerim / Moja braća. Juče je emitovana četvrta epizoda treće sezone koja je zabeležila total rejting od 7.05, odnosno upisan je porast od 1.30. U AB kategoriji rejting je skočio za 0.88 i iznosio 3.88. U ABC1 kategoriji rejting je bio 5.01, odnosno za 1.15 više nego u epizodi 3.

Lep rast za serije Kardeslerim i Gonul Dagi, što može da raduje sve koji rade na ovim projektima, ali i sve fanove ovih turskih TV serija.

NOVO - Odlično raspoloženje na setu serije Tozluyaka (FOTO)

By: TV Exposed