Yali Capkini se od petka vraća staroj priči?!

U seriji Yali Capkini, koja se emituje na Star TV-u petkom uveče i nastavlja svoj put postižući veoma dobru gledanost sezone, pobuna publike protiv scenarija ne prestaje.

Yali Capkini se od petka vraća staroj priči?!

Foto Credits: IMDB

Oni koji prate priču od prve epizode ​​uputili su velike kritike nakon promene scenarija u drugoj sezoni serije Yali Capkini.

Glavni razlog za ove kritike bio je taj što su se likovi u prvoj sezoni naglo promenili i predstavljeni kao različite ličnosti u odnosu na svoju prošlost.

Dok je publika kritikovala novi tim za scenario, oni su takođe delili sarkastične komentare, rekavši:

„Pitam se da li su gledali prvu sezonu?“.

Pritisak na društvenim mrežama

Pošto su likovi odjednom počeli da se razlikuju u odnosu na prvu sezonu, publika je počela da se isključuje iz priče. U takvom okruženju kritika, pokrenuta je velika kampanja na društvenim mrežama za vraćanje TV serije Yali Capkini u nekadašnje stanje.

Postojao je veliki pritisak da stari scenaristički tim ponovo preuzme posao i bazira seriju na priči o Seyran i Feritu. Kada su počeli da se puštaju trejleri za 41. epizodu, koja će biti emitovana u petak uveče, pojavili su se znaci da bi serija mogla da se vrati u prošlost.

Ljubitelji serije Yali Capkini, koji željno iščekuju petak uveče, 13. oktobar, dele mnoge komentare u kojima se navodi da im nedostaje stara verzija serije i da treba napustiti promene.

Društvenim mrežama kruže i tvrdnje da su reakcije na scenario serije navele produkcijski tim da ozbiljno razmisli i da se traži rešenje.

Ostaje da u petak vidimo u kolikoj meri su to i uradili.

NOVO - Film El ultimo vagon | Zadnji vagon – radnja i uloge

By: TV Exposed