Koji je to projekat zbog kojeg je Mert Yazicioglu odustao od serije Ru?!

Fanovi, koji su čekali novi projekat poznatog glumca Merta Yazicioglua, bili su veoma srećni kada su čuli da će igrati glavnu ulogu u seriji Ru.

Koji je to projekat zbog kojeg je Mert Yazicioglu odustao od serije Ru?!

Foto Credits: Dizilah

Međutim, činjenica da će se Mert, odnosno lik koji je trebao da tumači u seriji, zaljubiti u stariju ženu u priči i da će Meryem Uzerli biti njegova partnerka nije obradovala fanove.

Za Merta Yazicioglu, učešće u seriji Ru koja će biti emitovana na digitalnoj platformi, sa likom koji je kontradiktoran, ali je još uvek u životu, bilo je i novo iskustvo i važna prilika da ostane na dnevnom redu. Ipak, nisu se poklopile kockice u seriji Ru, koju priprema Medyapım, a snimaće se za Disney Plus.

Tim serije još nije u potpunosti uspostavljen. Osim Meryem Uzerli, dogovor je postignut i sa Zaferom Algozom i pojavila se mogućnost da Sevval Sam učestvuje u projektu.

Međutim, odluka Merta Yazicigolua da ode iz ovog projekta usledila je nakon što je snimanje serije odloženo. Mladii glumac je morao da napusti seriju Ru zbog nedostatka vremena, odnosno preklapanja termina za rad na drugim poslovima..

Na društvenim mrežama, neki od njegovih obožavatelja nisu bili previše uznemireni što je Mert Yazicioglu odustao od serije se Meryem. Ovakav razvoj događaja bio je prijatan za njegove pratioce, koji nisu bili zainteresovani za detalje uloge i partnerstva sa Uzerli.

Mertovi fanovi sada čekaju nove projekte omiljenog glumca i pitaju se o detaljima posla zbog kojeg je odustao od serije Ru.

NOVO - Seray Kaya u glavnoj ulozi u novoj seriji

By: TV Exposed