Trejleri serije Inci Taneleri | Biserna zrna povećavaju radoznalost gledalaca!

Trejleri serije Inci Taneleri | Biserna zrna, koju je napisao Yilmaz Erdogan, koji se sprema da se vrati na ekran posle mnogo godina, a u kojem on igra glavnu ulogu, nastavljaju da kreiraju dnevni red.

Trejleri serije Inci Taneleri | Biserna zrna povećavaju radoznalost gledalaca!

Foto Credits: IMDB

Ovoga puta, rasplakao nas je novi promotivni video o prvoj epizodi serije Inci Taneleri | Biserna zrna, o kojoj se priča danima, u kojoj Hazar Erguclu postaje „Dilber“ i pleše u paviljonu.

Trenuci kada je Azem briznuo u plač govoreći „Zdravo draga moja, zdravo…“ na grobu svoje preminule supruge pojačali su radoznalost gledalaca za serijom.

Ovog puta pred publiku je izašao projekat Inci Taneleri sa novim emotivnim uvodom.

Upečatljive rečenice

Nove rečenice Yilmaza Erdogana ostavile su trag u novom trejleru nove TV serije Inci Taneleri | Biserna zrna, koja je nedeljama na dnevnom redu sa svojim pesmama i plesnim scenama:

„Tamne mrlje se više nikada ne brišu... Prate te zauvek. Zastareli su od svežih predrasuda…”.

Trejler, koji je uključivao i upečatljive dijaloge iz serije, postao je vruća tema na društvenim mrežama čim je objavljen. U trejleru, gde je Yilmaz Erdogan još jednom izašao pred publiku sa likom Azema Yucedaga, trenuci kada je Azem briznuo u plač govoreći „Zdravo, draga moja, zdravo…“ na grobu svoje pokojne supruge i detalj knjige „Počinilac” povećala je radoznalost za priču.

NOVO - Serija Yargi | Presuda poslala novu snažnu poruku!

By: TV Exposed