Caglar Ertugrul će se ugojiti 15 kilograma za novu ulogu!

Caglar Ertugrul, bivši vodeći glumac uspešne TV serije TRT 1 Teskilat / Organizacija, koja se sastajala sa publikom u nedelju uveče, odnosno njegov lik, izgubio je život u sceni velike eksplozije koja je obeležila finale sezone serije i započeo pripreme za svoj novi projekat.

Caglar Ertugrul će se ugojiti 15 kilograma za novu ulogu!

Foto Credits: Haberler

Neočekivani odlazak glumca, koji je igrao glavnog lika serije Serdara u seriji Teskilat, iznenadio je i uznemirio publiku. Fanovi nisu mogli da veruju u odlazak Ertugrula iz serije, a na ovu temu su se iznele razne spekulacije. Izjavama poznatog glumca i producentske kuće potvrđeno je razdvajanje Caglara Ertugrula od ovog projekta. Glumac, koji se tokom leta odmarao, objavio je da je počeo pripreme za svoj novi projekat putem deljenja na društvenim mrežama.

Caglar Ertugrul je u intervjuu koji je dao prošlog meseca izjavio da radi na drugačijem scenariju. Caglar je izjavio da je, iako nije saopštio tačno šta je njegov projekat, počeo da radi na njemu. Zgodni glumac, koji se sprema da se ugoji za 15 kilograma za svoj novi projekat, na novom postu stavio je napomenu „poslednje poze pre nego što sam dobio 15 kilograma”.

Iako je glumčev novi projekat bio stvar radoznalosti, košulja sa detaljima je takođe privukla pažnju u Ertugrulovoj podeli. Deniz Baysal, njegova bivša koleginica u seriji Organizacija, dala je duhovit komentar ispod objave, “Pošalji link od košulje”.

Evo i pomenute objave.

 NOVO - Nilsu Berfin Aktas ne voli šminku

By: TV Exposed