Engin Akyurek pretekao Kerema Bursina na novoj rang listi!

Novi rezultati su se pojavili u istraživanju koje je sprovela ADBA TV, a kojim se na nedeljnom nivou utvrđuju najpopularniji muški glumci u Turskoj u okruženju društvenih mreža.

Engin Akyurek pretekao Kerema Bursina na novoj rang listi!

Foto Credits: DiziCentral

Prema novom istraživanju koje pokriva period od 11. do 17. oktobra, Engin Akyurek je ostavio trag u protekloj nedelji kao najpopularniji glumac, pretekavši za malu razliku Kerema Bursina.

Engin Akyurek, koji je glumio i glumi zajedno sa Demet Ozdemir u TV seriji Adim Farah, uspeo je da osvoji srca fanova serije svojim efektnim nastupom u drugoj sezoni. Na društvenim mrežama vlada veliko interesovanje za glumca i seriju. Zato nije iznenađujuće što je Akyurek zauzeo prvo mesto u nedeljnom istraživanju ADBA TV-a.

Ono što je zaista iznenađujuće i čudno je da uprkos tako velikom uspehu na društvenim mrežama, serija Adim Farah / Zovem se Farah pati od nedostatka gledalaca.

Velika podrška u inostranstvu, nizak rejting u Turskoj

TV serija Adim Farah, koja ima veliku podršku u inostranstvu i nastavlja da se prodaje u različitim zemljama, nažalost je daleko od jake gledanosti koju je tražila u svojoj drugoj sezoni.

Gledaoci su takođe zabrinuti za sudbinu serije. Međutim, iako serija nije mogla da privuče dovoljno pažnje, prvo mesto Engina Akyureka u okruženju društvenih mreža, ispred Kerema Bursina, takođe je izuzetan uspeh.

Mert Ramazan Demir, Burak Deniz, Ilhan Sen, Baris Baktas, Halil Ibrahim Ceyhan, Burak Berkay Akgul, Recep Usta i Gokberk Demirci takođe su se istakli kao druga imena na listi.

Evo i kompletne liste.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Hande Ercel otvoreno o kritikama koje dobija!

By: TV Exposed