Çağatay Ulusoy u seriji Masumiyet Müzesi

Nova serija na kojoj radi Cagatay Ulusoy je zasnovana na romanu Orhan Pamuka “The Museum of Innocence” / Masumiyet Müzesi. Ono što može da iznenadi gledaoce je činjenica da serija neće biti turske produkcije. Ipak, interesovanje za ovu seriju se ne smanjuje, pogotovo imajući u vidu da će upravo Cagatay biti glavna zvezda serije. Pored ...

Çağatay Ulusoy u seriji Masumiyet Müzesi

Nova serija na kojoj radi Cagatay Ulusoy je zasnovana na romanu Orhan Pamuka “The Museum of Innocence” / Masumiyet Müzesi.

Ono što može da iznenadi gledaoce je činjenica da serija neće biti turske produkcije. Ipak, interesovanje za ovu seriju se ne smanjuje, pogotovo imajući u vidu da će upravo Cagatay biti glavna zvezda serije. Pored muškog glavnog lika, u seriji će se pojaviti i ženski protagonista. Još uvek nije poznato kojoj glumici će pripasti glavna uloga u novoj seriji, a u turskoj štampi se svakodnevno pomene par imena.

Prema trenutnom stanju stvari očekuje se da će ta uloga pripasti nekoj od glumica - Pinar Deniz, Leyla Tanlar, Cansu Dere, ali još uvek nije isključena opcija da to bude i neko iznenađenje.

By: TV Exposed