Ibrahim Celikkol uz Birce Akalay u novoj seriji?!

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da turski glumac Ibrahim Celikkol ima novu ulogu. Nakon jučerašnjih informacija sve ide u pravcu da su te vesti istinite. Birce Akalay potpisala je ugovor za rad u seriji Kuc Ucusu. U pitanju je projekat koji se radi za Netflix digitalnu platformu. Birce će u seriji tumačiti jednu od ...

Ibrahim Celikkol uz Birce Akalay u novoj seriji?!

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da turski glumac Ibrahim Celikkol ima novu ulogu.

Nakon jučerašnjih informacija sve ide u pravcu da su te vesti istinite. Birce Akalay potpisala je ugovor za rad u seriji Kuc Ucusu. U pitanju je projekat koji se radi za Netflix digitalnu platformu. Birce će u seriji tumačiti jednu od glavnih uloga, a drugu bi mogao da glumi upravo Ibrahim Celikkol. U prilog tome ide i činjenica da su se glumci juče sreli zbog čitanja scenarija. Popularni glumac se nije zvanično oglasio, tačnije potvrdio da ima novi projekat.

Ibrahim Celikkol se u karijeri pojavio u trinaest projekata. Veliku popularnost stekao je ulogom Mehdija u seriji Dogdugun Ev Kaderindir. Prvi put u TV serijama pojavio se 2008. godine. Tada je u seriji Pars: Narkoteror tumačio lik Samila Baturaya.

NOVO - Serenay Sarikaya ima projekat za leto!

By: TV Exposed