Kenan Imirzalioglu o svom izgledu i očinstvu

Veliko iznenađenje za Kenana Imirzalioglua od njegovih prijatelja tokom snimanja! Kenan, koji je i dalje voditelj takmičarskog šou-programa sa imenom Ko želi da bude milioner, koji je ponovo počeo da se emituje na ATV TV ekranu, imao je iznenađenje tokom snimanja.

Kenan Imirzalioglu o svom izgledu i očinstvu

Foto Credits: Al Bawaba

Poznati turski glumac rođen je 18. juna 1974. godine, a na novodeljenim slikama vidi se da su mu kolege napravile rođendansko iznenađenje tokom snimanja programa.

Kenan Imirzalioglu, koji je u maju bio srećan što je po drugi put postao otac, dobio je drugo dete posle ćerke po imenu Lalin.

Sinem Kobal i Kenan Imirzalioglu su svojoj drugoj ćerki dali ime Leyla. Imirzalioglu, koji je poželeo mnogo srećnih i lepih dana sa svim kolegama na poslu, takođe je podelio svoje uzbuđenje zbog očinstva.

Glumac koji je uvek bio mladolik i u formi uprkos godinama, rekao je da to duguje pažnji koju posvećuje svom izgledu. Objašnjavajući da mu tu pomaže i genetika, Kenan je govorio i o inovacijama koje je očinstvo donelo u njegov život:

„Kao otac, postajete mnogo saosećajniji i savesniji. To takođe čini da to osetite u svojim odnosima sa drugim ljudima. Jer ti više pada na pamet da su i oni ljudi. Imali smo ovu informaciju ranije, ovaj put mi srce nekako dolazi do izražaja. Nešto što ljude čini još ljudskijim. Leyla je takođe veoma značajna i mnogo utiče na nas. Kažem, neka joj Bog oprosti i pokaže svoju lepotu.”.

NOVO - Alp Akar o Cansu Dere i Caneru Cindoruku

By: TV Exposed