Umutcan Utebay nakon Kivanca Tatlituga uz Cagataya Ulusoya!

Mladi glumac Umutcan Utebay osvojio je divljenje publike svojim likom Ekoa u popularnoj TV seriji Show TV-a pod nazivom Aile | Porodica.

Umutcan Utebay nakon Kivanca Tatlituga uz Cagataya Ulusoya!

Foto Credits: Dizilah

Publika je takođe primetila da Umutcan Utebay, koji je pokazao svoj talenat u prikazivanju neodlučnosti lika, trenutaka iznenađenja i hrabrosti, ima svetlu budućnost.

Jasno je da će TV serija Aile imati sasvim drugačije mesto u usponu karijere mladog glumca, koji je rođen u Istanbulu 1993. godine.

Sada glumac ima priliku da nastavi razvoj karijere sa potpuno novom ulogom u potpuno novoj seriji.

Uloga u seriji Gaddar | Nemilosrdni

Umutcan Utebay je jedno od novih imena u seriji pod nazivom Gaddar | Nemilosrdni, koja se emituje na televiziji Now (bivši Fox) petkom uveče.

Utebay, koji se upravo pridružio seriji sa Cagatayom Ulusojem i Sumeyye Aydogan u glavnim ulogama, privući će na ekran one koji ga poznaju iz TV serije Aile.

Glumac će u novoj ulozi tumačiti taksistu. Biće dobra prilika za mladog glumca ako lik po imenu Mesut bude jedan od najbližih liku Daghana kojeg tumači Cagatay Ulusoy, glavni glumac u TV seriji Gaddar.

Značenje nove serije biće malo drugačije za Umutcana Utebaya, od kojeg se očekuje da će glumiti u mnogim scenama sa Cagatayom Ulusoyem. Posle uspešnog projekta kao što je Aile, učešće u seriji Gaddar, čije se nove epizode ​​željno iščekuju ne samo u Turskoj već i u mnogim zemljama sveta, čini se da će mladom glumcu biti od koristi da bude prepoznat u inostranstvu.

NOVO - Inci Taneleri | Biserna zrna je projekat spreman za osvajanje sveta!

By: TV Exposed