Šta se dešava sa turskom serijom 50m2?

Turska serija 50m2 je emitovana prošle godine na Netflix digitalnoj platformi. Oni koji su gledali seriju su saglasni u jednom – poslednja epizoda ne može biti finalna.

Šta se dešava sa turskom serijom 50m2?

Foto Credits: IMDB

Serija 50m2 je snimana u Istanbulu u saradnji kompanija BKM i Netflix Studios. Projekat je svoju premijeru imao 27. januara 2021. godine na Netflixu. U njemu smo u osam epizoda prve sezone gledali zanimljivu priču.

Za one koji nisu gledali ovaj projekat sledi kraći opis. Gelde je glavni poslušnik Serveta Nadira u njegovim mračnim delima. Mladić koji se ne seća ničega iz detinjstva jednoga dana pronalazi fotografiju i shvata da je sve vreme živeo u laži. Odlučio je da raskrsti sa šefom bežeći od njega zajedno sa svim tajnama koje nosi u sebi. Slučajno ušavši u atelje nedavno preminulog krojača, primoran je da se prikaže kao sin preminulog. Gelde menja život kvarta ali se takođe menja i njegov život.

Uloge u ovoj turskoj internet seriji su tumačili Engin Ozturk, Kursat Alniacik, Cengiz Bozkurt, Aybuke Pusat, Tolga Tekin, Tuge Karabacak i drugi.

Sam kraj serije 50m2 je ostavio mnogo toga nerešenog. Zbog toga su se svi pitali, kada će biti druga sezona ovog projekta. Potom je glavni glumac serije, Engin Ozturk pomalo i šokirao kada je rekao da nastavka serije neće i biti i da je sve završeno u osmoj epizodi.

Sada, godinu dana nakon premijere ovog projekta, novinari u Turskoj otvaraju pitanje nastavka serije i sa velikom sumnjom se pitaju da li je serija završena.

Prema Enginovim rečima – jeste...

NOVO - Nove, dobre vesti za seriju Yargi / Presuda

 By: Milt-TV Exposed