Serenay Sarikaya otkrila da li je u vezi sa Umutom Evirgenom

Turska glumica Serenay Sarikaya je često u centru pažnje turskih medija. Uglavnom to bude zbog njenog privatnog života i ljubavnih veza.

Serenay Sarikaya otkrila da li je u vezi sa Umutom Evirgenom

Foto Credits: DiziCentral

Najnovija priča u medijima vezana je za glumicu i Umuta Evirena. Mediji u Turskoj su pisali da je glumica u vezi sa Umutom. Bilo je i tekstova o tome da je par viđen zajedno u jednom od Evirgenovih restorana. Serenay Sarikaya je dala novi intervju i otklonila sve dileme.

Glumica je rekla da poznaje Umuta, da su prijatelji i ništa više od toga. Ljubavna veza ne postoji, sve je konstrukcija pojedinih novinara, tvrdi Sarikaya. Serenay nije propustila priliku i da reklamira njenu novu seriju Sahmeran. Glumica je rekla da snimanje serije u kojoj će ona tumačiti glavnu ulogu počinje uskoro.

Još uvek nije poznato ko će glumiti njenog partnera na sceni. Odgovor Buraka Deniza se još čeka. Podsećamo, serija Sahmeran se snima za digitalnu platformu Netflix i doneće priču o mitološkom biću, ženi-zmiji koja je stara nekoliko vekova. Lik žene-zmije će tumačiti Serenay Sarikaya.

NOVO - Serija Yargi / Presuda privlači pažnju i pre početka emitovanja

 By: Milt-TV Exposed