Serija Yargi / Presuda privlači pažnju i pre početka emitovanja

Turska serija Yargi / Presuda će ponovo na sceni ujediniti Pinar Deniz i Kaana Urgancioglu. Podsećamo, njih dvoje su već sarađivali u seriji Ask 101 / Ljubav 101.

Serija Yargi / Presuda privlači pažnju i pre početka emitovanja

Foto Credits: Ay Yapim

Serija Yargi / Presuda i pre početka emitovanja privlači dosta pažnje. Mnogima se u startu dopao izbor glavnih glumaca. Prema najavama očekuje nas zaista upečatljiva priča koja ima odličan scenario. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije Ay Yapim i biće emitovan na televizijskom kanalu D. Datum premijere još uvek nije otkriven, ali se očekuje da serija počne uskoro. 

Scenario za seriju Yargi je pripreman dve godine. Scenaristkinja Sema Ergenekon provela je čak dve godine u sudnicama da bi otkrila kako to sve zapravo izgleda. Da bi serija izgledala što uverljivije, Ergenekon je posećivala saslušanja kao posmatrač u periodu od 24 meseca i uz to je posećivala advokatske kompanije, razgovarala sa zaposlenima a obilazila je i policijske stanice. Pokušala je da "uhvati" što više detalja koji će ovu seriju činiti uverljivom i verodostojnom. Scenario je kasnije prosledila inspektorima, dvojici advokata i psihologu na procenu. Svi su se složili da je priča u seriji sjajna.

Serija Yargi, koju režira Ali Bilgin će ispričati priču o Ilgazu, koji je pošten i pravedan tužilac i Ceylin, koja je isto tako dobar i pravedan advokat ali koja smatra da čak i kriminalci treba da se brane na sudu. Pored Pinar Deniz i Kaana Urgancioglua u turskoj seriji Presuda će glumiti i Huseyin Avni Danyal, Ugur Polat, Mehmet Yilmaz Ak, Zeyno Eracar. Uloge će imati i Basak Gumulcineloglu, Ugur Aslan, Pinar Caglar Gencturk, Ece Yuksel i drugi. 

NOVO - Iskusni turski glumac Halil Ergun u novom projektu

 By: Milt-TV Exposed