Traje kriza oko serije Ates Kuslari | Vatrene ptice

Serija Ates Kuslari | Vatrene ptice koja se emituje na ATV-u petkom uveče, bila je serija koja je imala uspešan nastup u prvoj sezoni.

Traje kriza oko serije Ates Kuslari | Vatrene ptice

Foto Credits: IMDB

U stvari, bilo je čak i procena da bi druga sezona mogla da postigne mnogo bolju gledanost, jer je obećavala efektniju priču.

Veoma je emotivna i priča u seriji Ates Kuslari | Vatrene ptice koja okuplja značajna imena poput Hande Soral, Gorkema Sevindika, Ilaydu Alisan, Buraka Tozkoparana, Erdema Sanlija.

Ipak, treba istaći da povratak serije u drugoj sezoni nije bio baš sjajan po gledanosti.

Tim TV serije Ates Kuslari naporno radi i jako se zabavlja na setu.Kada pogledamo slike koje se ogledaju u TV seriji, možemo steći utisak da je na setu sve u redu.

Rejting razočarava

Uprkos ovoj motivišućoj slici, tabela rejtinga serije Ates Kuslari | Vatrene ptice petkom uveče otkriva sumornu situaciju. Peta epizoda druge sezone je iza nas, ali je gledanost serije Ates Kuslari i dalje ispod proseka.

Ocene dobijene oko brojke 3 u total kategoriji nisu dovoljne. U kategoriji AB podrška gledalaca je značajno opala. Ni rezultati u kategoriji ABC1 ne izgledaju baš zadovoljavajući.

Rezultati epizode ​​emitovane u petak uveče, 6. oktobra, otkrili su da je interesovanje za seriju Ates Kuslari sve manje, jer nije bila ni među 10 najboljih programa petkom uveče u total kategoriji rejtinga.

Iako na snimanju serije vlada užurbano i zabavno radno okruženje, mora se reći da će nastavak gledanosti na ovom nivou biti najveća prepreka nastavku projekta.

Kriza oko serije traje i sve je dublja…

NOVO - Ilayda Cevik sve zapaženija u seriji Aldatmak | Obmana

By: TV Exposed