Ilayda Cevik sve zapaženija u seriji Aldatmak | Obmana

Ilayda Cevik, poznata po svojim uspešnim nastupima i usavršavanju učešćem u važnim projektima, pridružila se ekipi TV serije Aldatmak, koja se u novom periodu emituje na ATV-u.

Ilayda Cevik sve zapaženija u seriji Aldatmak | Obmana

Foto Credits: Haberler

Jedan od novih likova serije, koja okuplja veoma iskusna imena kao što su Vahide Percin, Ercan Kesal i Mustafa Ugurlu, poveren je Ilaydi Cevik.

Serija Aldatmak | Obmana, koja je na takmičenju u četvrtak postigla rezultate nešto iznad proseka i uspela da dovede sopstvenu publiku na ekran, ima snažnu priču.

Ilayda Cevik se takođe pojavila pred publikom sa potpuno novom ulogom u ovom uticajnom serijskom projektu. Glumica igra lik Sezaijeve ćerke, Ipek, koja dolazi  iz Kanade i svojim sjajem dodaje boju seriji.

Cevik je na tu temu rekla: „I ja sam veoma uzbuđena. Započela sam veliko putovanje sa sjajnim timom. Nadam se da će ovo biti odlična sezona.“.

Živopisna ličnost

Govoreći o liku Ipek, koju igra, glumica je rekla:

„Ona je veoma živopisna ličnost, ne želim da dajem nikakve naznake, ali ona je veoma uzbudljiv lik. Ipek je ušla u priču sa velikom ambicijom. Guzide nema nameru da se izvuče iz ove priče, a da njena porodica ne plati za ono što su uradili.”.

U drugoj sezoni TV serije Aldatmak | Obmana, laži i igre Ipek će izluditi publiku.

Ilayda Cevik učestvuje u tako izazovnoj ulozi i naporno radi na tome da gledaoci dožive različite emocije na ekranu. Igre koje igra lik Ipek nastavljaju da pokreću pitanja u glavama publike. Mora se reći da je Cevik već sada dodala sjajnu boju priči serije.

Naravno, u komentarima publike na društvenim mrežama nalaze se i ocene da je Ipek upala u priču o seriji kao noćna mora…

NOVO - Još jedno bravo za Gonul Dagi

By: TV Exposed