Još jedno bravo za Gonul Dagi

Serija Gonul Dagi, koja nastavlja da se susreće sa publikom u četvrtoj sezoni, izdvaja se kao jedno od ostvarenja koja je postigla najbolju gledanost sezone.

Još jedno bravo za Gonul Dagi

Foto Credits: IMDB

Projekat Gonul Dagi, koji je subotom uveče okupljao milione gledalaca na ekranu TRT1, ponovo je postigao veoma dobru gledanost u 5. epizodi 4. sezone.

Snimanje serije, u kojoj glavne uloge tumače Berk Atan, Semih Erturk i Cihat Suvarioglu, nastavlja se u okrugu Sivrihisar u provinciji Eskišehir.

Serija Gonul Dagi, koja nastavlja da bude prva subotom uveče u total kategoriji rejtinga, ponovo je pokazala uspeh sa gledanošću blizu 8. Ne bi bilo pogrešno reći da je serija Gonul Dagi, koja je završila svoju 108. epizodu i ostvarila veoma uspešnih rezultata do sada, jedan je od najvažnijih projekata u novijoj istoriji turske televizije.

Značaj serije

TV serija Gonul Dagi, koja je tako dugo trajala i tako stabilno napredovala, s pravom je ponosna na svoju priču, glumačku predstavu i visok rejting.

Gonul Dagi, koji govori o anatolskoj priči u stepi, žutim zemljama, godinama pričanim legendama i nezaboravnim ljubavima, na ekranima reflektuje delove iz života anatolske dece koja gaje velike snove u svom malom svetu, i tri rođaka koji pokušavaju da postignu nemoguće uprkos svim preprekama.

Ovaj projekat koji se dotiče veoma važnih problema Turske i dotiče publiku svojim iskrenim scenarijem spojenim sa ljubavlju, poštovanjem, tolerancijom i tradicionalnim vrednostima, nastavlja da motiviše i usmerava mlade ljude u preduzetništvu.

NOVO - U seriji Yabani / Divlji nas tek očekuju moćne epizode!

By: TV Exposed