Serija Guvercin ponovo na ekranima

Produkcija Pastel Film, Jasar Irvul i Efe Irvul, sa glumačkom postavom u kojoj su Mehmet Ali Nuroglu , Almila Ada , Menderes Samancilar , Nursel Kose , Devrim Saltoglu , Osman Albayrak , Genco Ozak , Toprak Saglam , Eslem Akar , Berke Usdiken , Gulen Kahraman , Dilan Telkok i Gozde Fidan, učestvuju u seriji Guvercin koja se emitovala na Star TV-u prošle sezone.  Padom gledanosti serije i pojavom pandemije odlučeno je da se finale napravi u 16. epizodi ...

Serija Guvercin ponovo na ekranima

Produkcija Pastel Film, Jasar Irvul i Efe Irvul, sa glumačkom postavom u kojoj su Mehmet Ali Nuroglu , Almila Ada , Menderes Samancilar , Nursel Kose , Devrim Saltoglu , Osman Albayrak , Genco Ozak , Toprak Saglam , Eslem Akar , Berke Usdiken , Gulen Kahraman , Dilan Telkok Gozde Fidan, učestvuju u seriji Guvercin koja se emitovala na Star TV-u prošle sezone. 

Padom gledanosti serije i pojavom pandemije odlučeno je da se finale napravi u 16. epizodi serije. Prošlog meseca tim TV serije ponovo se okupio i dogodilo se snimanje 16. poslednje epizode.

Sa 2 epizode iz zaliha i poslednjom 16.epizodom, fanovi serije ponovo će se imati priliku da je gledaju na Star TV-u. 

14. epizoda serije Guvercin biće prikazana u sredu, 14. oktobra. 

By: TV Exposed

NOVO-Počelo je snimanje serije Alya! Ko su glumci? Na kojoj platformi će biti objavljena serija?