Hazal Kaya povodom druge godišnjice braka sa Alijem Atayem

Glumački i bračni par, Hazal Kaya i Ali Atay proslavili su juče drugu godišnjicu braka. Ljubav Hazal i Alija vidljiva je na svakom koraku. Dok se priprema za svoju novu ulogu, Hazal često supruga poseti na setu serije Son Yaz gde Atay tumači jednu od glavnih uloga. To je uradila i juče na dan godišnjice ...

Hazal Kaya povodom druge godišnjice braka sa Alijem Atayem

Glumački i bračni par, Hazal Kaya i Ali Atay proslavili su juče drugu godišnjicu braka.

Ljubav Hazal i Alija vidljiva je na svakom koraku. Dok se priprema za svoju novu ulogu, Hazal često supruga poseti na setu serije Son Yaz gde Atay tumači jednu od glavnih uloga. To je uradila i juče na dan godišnjice njihovog venčanja.

Pored posete, Hazal Kaya je na svojim društvenim mrežama napisala romantičnu objavu koju je posvetila suprugu. Glumica je u opisu fotografije koju je postavila, napisala „Ovo je jedna od retkih fotografija koje su nastale tokom našeg prvog odmora, srce. Ne zaboravimo da fotografišemo naše zajedničke uspomene. Jako te volim. Divno je što smo se venčali“. U pitanju je fotografija koju možete pogledati ispod teksta, na kojoj su Hazal Kaya i Ali Atay zaista srećni i nasmejani.

NOVO - Nova, važna promena u seriji Sen Cal Kapimi / Kucaj na moja vrata

By: TV Exposed